HOSTS & HOSTESSES TIJDENS COVID-19

 

Door COVID-19 geldt er in Nederland nu een 1,5 meter samenleving. Dit houdt in dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar moet houden. Deze regel zal op vele plekken zoals, winkels, markten, bouwmarkten, in ziekenhuizen en het openbaar vervoer gelden. Onze hosts & hostesses wijzen de bezoekers met een stralende glimlach en op gepaste wijze graag op deze regel, zodat deze ook daadwerkelijk wordt nageleefd.

 

De bezoekersstroom wordt hiermee gestuurd, lange wachtrijen worden voorkomen en een gastvrij ontvangst draagt bij aan het koopgedrag. Ook is het van belang dat de handen goed worden gewassen/gedesinfecteerd zodat het virus niet wordt overgedragen. Vaak wordt dit door bezoekers nog enigszins vergeten en om dat te voorkomen kunnen onze hosts & hostesses helpen.

 

Wilt u extra opvallend te werk gaan? Wij hebben een 1,5 meter tafel die normaliter gebruikt wordt op vele evenementen als champagnetafel die wij hebben omgetoverd tot een soort “levende desinfectietafel”. Bezoekers worden op een gepaste afstand en bovendien gastvrije manier alert gemaakt op de 1,5 meter afstand en krijgen een handgel van ons aangeboden.

 

Ook voor het uitdelen van mondkapjes staan onze hostst & hostesses garant.

 

Een gastvrij ontvangst is ook in deze bijzondere tijd mogelijk!