Doubble U Hospitality

Full Service Agency since 1999

 

Hosts & Hostesses • Beurscrew • Cateringcrew • Promo- & Salescrew • Event- & Projectmanagement • Telefonistes & Receptionistes • Specials

 

Doubble U staat voor kwaliteit in de hospitality en zorgt ervoor dat er op ieder evenement de juiste gastheren en -dames op de juiste plek staan. Wij zijn sinds 1999 dé hospitalityspecialist van het Noorden en we zetten samen met U alles op alles om de Ultieme en Unieke gastbeleving te creëren.

 

Wij denken verder dan de opdracht. Onze missie is om de verwachtingen en doelstellingen van onze klanten te overtreffen en zo uw diensten en producten te “verdubbelen”. Het verzorgen van een onvergetelijke gastvrijheidsbeleving met het juist geselecteerde personeel passend bij onze klant is een pre. Iedere opdracht is voor ons dé uitdaging om een hoogwaardig hospitalityconcept neer te zetten.

 

We zijn inmiddels een bekend begrip in het Noorden en hebben een breed portfolio met opdrachtgevers en werknemers. Elk evenement, van de bouwplaats tot zorgsector en van zakelijke congressen tot bruiloften, de juiste personen inzetten om de opdrachtgever en het desbetreffende bedrijf helpen zichtbaar te zijn en te voorzien van een totaalpakket. Door nét een stapje meer te zetten: openstellen, mee- en vooruit denken, goede voorbereiding en inlezen in bedrijven, zijn wij met het juist geselecteerde personeel van toegevoegde waarde en wordt er iets extra’s toegevoegd om een event of dag speciaal te maken.

Bekijk onze brochure.