Organisatie

Goed organiseren is een vak apart. Een goede organisator zorgt voor strakke en korte lijnen, houdt overzicht en bewaakt het budget zonder het doel uit het oog te verliezen. Doubble U levert ervaren managers die u tijdens elk project en elk evenement kunnen ondersteunen met planning, coördinatie en creativiteit.

 

Wij werken intensief samen met productiebedrijven, evenementenbureaus, facilitaire, A/V- en cateringbedrijven.
Ook door onze ervaring binnen de trouwwereld, zijn onze managers in te zetten als weddingplanner.

 

Trainingen

Het is algemeen bekend dat de grootste kracht van een onderneming ligt in kundig en gemotiveerd personeel. Maar hoe blijft de kennis op het juiste niveau? Hoe zorg je er voor dat een team plezier in het werk houdt? Doubble U heeft trainers en coaches in huis die in hun eigen specialisme kunnen worden ingezet. Zij kijken op individueel- en teamniveau naar de werkwijze, naar de kwaliteit van het werk en naar het plezier en de attitude op de werkvloer. De trainingen van Doubble U zijn altijd gericht op het beter functioneren en het leveren van optimale prestaties.

 

Met onze ruime ervaring in diverse branches trainen en coachen we op elk gewenst niveau. Met oog voor detail, mensenkennis en gevoel. Wij verzorgen persoonlijke- en teamcoachingstrajecten, beurstrainingen, uitvaartcoaching en trainingen hostesses, horecamedewerkers, telefonistes en receptionistes.