OVER ONS

Doubble U Hospitality Full service Agencysince 1999

 

Host & Hostesses • Beurs crew • Catering crew • Promo- & Sales crew • Events • Marketing

“Continue is Doubble U op zoek naar medewerkers die nét dat beetje meer service kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat wij kiezen voor hospitality medewerkers die van nature een feeling voor gastvrijheid hebben, met een lach aan het werk zijn en door hun doorzettingsvermogen net een stapje harder zetten. Deze kenmerken zorgen ervoor dat onze “Doubble U – crew” de juiste personen zijn voor u om in te zetten op beurzen, evenementen, store openingen, recepties, bruiloften etc. Daarnaast kunt u bij Doubble U terecht voor professionele event managers & marketing crew. Dit samen maakt ons een divers bedrijf die het verschil kan maken waar nodig.”

• Beurs crew: binnen het host & hostesses bestand van Doubble U, hebben wij een apart geselecteerde beurs crew om de beste indruk achter te laten op uw stand. Als vast gezicht op bijvoorbeeld de Bedrijf Contact Dagen Noord (BCDN) heeft onze beurs crew de ervaring om enthousiast en betrokken ondersteuning te bieden op uw stand.

• Catering crew: of het nou voor een bruiloft, borrel, receptie of een privé diner is, onze catering crew is multi-inzetbaar en staat voor u klaar! Onze catering crew bestaat uit hardwerkende dames & heren met een passie voor de horeca die ervoor zorgen dat uw gasten in de watten worden gelegd. Kies bijvoorbeeld op uw zomerse borrel voor onze champagne meisjes!

•Promoteams & Sales crew: ook voor het in beeld brengen van uw bedrijf of merk staat Doubble U garant. Onze energieke promo crew zorgt ervoor dat de doelgroep van uw bedrijf of merk enthousiast benaderd wordt en laten daarmee een onuitwisbare indruk achter! Zet ons in bij het meedenken over het vergroten van het bereik en/of naamsbekendheid van uw bedrijf of merk. Daarnaast zorgt onze sales crew ervoor dat er doormiddel van een vaste poule ondersteund kan worden binnen de retail & directe sales.